مهاجرت به آمریکا - درباره آمریکا

ساخت وبلاگ

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا - درباره آمریکا

آمریکاسومین کشور پرجمعیت دنیا است، بیشترین تنوع نژادی را در دنیا دارد و میزبان 20درصد کل مهاجران دنیا است؛ آمار مهاجران در آمریکا و کل دنیا بخوبی نشان می دهد کهمهاجرت به آمریکابیش از هر کشور دیگری طرفدار دارد و همواره عده زیادی، از راههای مختلف می کوشند خود را به این کشور برسانند. در این وبلاگ به موضوع مهاجرت به آمریکا خواهیم پرداخت و درباره جوانب مختلف آن صحبت خواهیم کرد. در این پست و برای شروع، درباره جغرافیای آمریکا، جمعیت آن و مواردی از این قبیل می نویسیم.

اروپاییان، آمریکا را در قرن پانزدهم کشف کردند و بتدریج از کشورهای مختلف به آن مهاجرت کردند و هر کدام گوشه ای از آن را تحت مالکیت خود درآورند. بتدریج مستعمرات سیزده گانه ای تحت سیطره بریتانیا شکل گرفت تا اینکه در سال 1783 و در نتیجه شورش علیه سلطه بریتانیا و جنگ هایی که به جنگ های انقلاب آمریکا موسوم شدند، این 13 ایالت استقلال خود را بدست آوردند. پس از آن هم آمریکا اتفاقات و دوره های تاریخی مختلفی را پشت سر گذاشت تا حالا به یک ابرقدرت جهانی تبدیل شود. آمریکا برخلاف کشورهایی مثل استرالیا و کانادا، بطور کامل از بریتانیا استقلال پیدا کرده است و حتی به شکل تشریفاتی هم به این کشور وابستگی ندارد.
آمریکا در قاره ای بهمین اسم (و دقیق تر؛ در قاره آمریکای شمالی) واقع شده است و از شمال، با کانادا و از جنوب، با مکزیک همسایه است. در دو طرف شرق و غرب آن هم دو اقیانوس اطلس و آرام قرار دارند. ایالات آلاسکا و هاوایی هم دو تکه جدا از این کشور هستند که اولی در شمال غربی قاره آمریکای شمالی و دومی در اقیانوس آرام واقع شده است. آمریکا ۹٬۸۳۳٬۵۱۷ کیلومتر مربع مساحت دارد و سومین کشور پهناور جهان محسوب می شود. ایالات متحده، حالا شامل 50 ایالت می شود و واشنگتن، دی. سی. که جزو هیچکدام از این ایالات نیست و در منطقه خودمختار کلمبیا قرار دارد پایتخت آن است.
از حیث میزان جمعیت هم آمریکا سومین کشور جهان است؛ بر اساس سرشماری سال 2010 جمعیت آن 309,349,689 نفر اعلام شده و در سال 2016 هم 324,099,593 نفر تخمین زده می شود. از حیث تراکم جمعیت این کشور در رتبه صد و هشتادم جهان قرار دارد. حدود 81% این جمعیت را سفیدپوستان و لاتین های اسپانیایی تبار؛ 13 درصد را سیاهان آفریقایی تبار؛ 4.2% را آسیایی ها و 1% را سرخ پوستانی تشکیل می دهند که نوادگان ساکنان اولیه این سرزمین اند.
آمریکا بیشتر از هر کشور دیگری در جهان، مهاجر پذیرفته است. سازمان ملل، تعداد مهاجران ساکن این کشور را در سال 2015 حدود 47میلیون گزارش کرده است. در سال 2000 مکزیک، چین، فیلیپین و هند 4 کشوری بودند که بیشترین مهاجر را به آمریکا فرستاده بودند. 378هزار ایرانی هم در این سال ساکن آمریکا بوده اند. شاید بخاطر همین ترکیب نژادی جمعیت آمریکا است که این کشور زبان رسمی ندارد. البته انگلیسی آمریکایی، در 28 ایالت، زبان رسمی و در کل کشور هم زبان ملی است و 82% مردم آمریکا به این زبان تکلم می کنند. اسپانیولی دیگر زبان پرتکلم این کشور است.
براساس GDP یا تولید ناخالص داخلی، اقتصاد آمریکا بزرگترین اقتصاد کنونی جهان است. این کشور بزرگترین واردکننده و پس از چین، بزرگترین صادرکننده جهان هم است. آمریکا همچنین در تولید برق، ظرفیت پالایش نفت، ذخیره های ذغال سنگ، تولید انرژی بادی، و انرژی هسته ای در جهان، رتبه نخست را داراست. نرخ بیکاری آن هم در سال 2016 (ماه آوریل) 5درصد بوده است. بخش بهداشت و خدمات اجتماعی، بیشترین نیروی کار را در این کشور دارد.
کشور ما و آمریکا روابط خوبی با هم ندارند یا شاید بهتر است بگوییم اصلا رابطه ای ندارند. با وجود این، جایگاه آمریکا در جهان را نمی توان انکار کرد. بسیاری از مردم کشورهای دیگر از جمله هموطنان خودمان، درست یا غلط، آمریکا را کشوری رؤیایی می بینند و به دنبال راهی برای رسیدن به آن هستند. آمار هم حکایت از این دارد که خود این کشور هم از مهاجران استقبال می کند اما چطور مهاجرانی؟ در پست های بعد درباره این موضوع و راههای گرفتن اقامت آمریکا خواهیم نوشت.

راهنمای مهاجرت به آمریکا...
ما را در سایت راهنمای مهاجرت به آمریکا دنبال می کنید

برچسب : مهاجرت به آمریکا,مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی,مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج,مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری,مهاجرت به آمریکا eb3,مهاجرت به آمریکا از طریق کار,مهاجرت به آمریکا لاتاری,مهاجرت به آمریکا تحصیلی,مهاجرت به آمریکا از طریق,مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری e2, نویسنده : 6mohajeratus1 بازدید : 44 تاريخ : شنبه 15 آبان 1395 ساعت: 11:48